Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό LinkedIn

Το LinkedIn είναι πολύ δημοφιλές και χρήσιμο για επαγγελματική δικτύωση. Μπορείτε να κλείσετε τον λογαριασμό σας εάν δεν τον χρησιμοποιείτε πλέον. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για λεπτομέρειες:

Βήμα 1: Ελέγξτε εδώ για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να δημιουργήσετε την προσωπική σας σελίδα στο LinkedIn ;

Βήμα 2: Στην κορυφή της σελίδας σας στο LinkedIn, κάντε κλικ στο ' Μου εικονίδιο '?

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο ' Ρυθμίσεις & Απόρρητο ' στην αναπτυσσόμενη λίστα.

Βήμα 4: Στο νέο παράθυρο, κάτω από το ' λογαριασμός 'καρτέλα, κάντε κλικ στο' Διαχείριση λογαριασμών ' από την αριστερή πλοήγηση, μετά κάντε κλικ στο ' Κλείσιμο του λογαριασμού σας στο LinkedIn ' στον πάτο;

Βήμα 5: Επιλέξτε τους λόγους για να κλείσετε τον λογαριασμό και πληκτρολογήστε τα σχόλιά σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο 'Επόμενο'.

Βήμα 6: Για λόγους ασφαλείας, θα χρειαστείτε τον κωδικό πρόσβασής σας για το κλείσιμο.

Βήμα 7: Κάντε κλικ στο ' Κλειστός λογαριασμός ' στον πάτο.